[Battle Diary] Rushing in een eerste-line anti-"epidemie" all-round warrior

0 Comments

[Battle Diary] Rushing in een eerste-line anti-"epidemie" all-round warrior

Originele titel: [Battle Diary] Rulende in de eerste regel van Anti-"Almighty Warrior" is nu de situatie dat tijdelijk wordt, wanneer de anticoziekte de meest defect is, hoop ik een macht te hebben! "Lu Yanmin kwam naar de Epidemische preventie en controle elke dag. Naast het helpen om een ??goed werk te doen bij de preventie en controle van de verschillende epidemische preventie en controle van het hoofdkantoor, de anti-controlekaartpunten, de opkomst van de epidemische materi?le toepassing, de speciale bevolking Condoleances, stuur pati?nten naar ziekenhuis, plantaardige materialen garantie, hulp om terug te keren naar dorpsboeren, enz. In alle anti-vlots kan hij zijn figuur zien.

  LU YANMIN is een feestorgaan van de partijtak van het Water Transportation Science Research Institute of the Ministry of Transport.

Vóór het Spring Festival keerde een familie terug naar de Wuhan-sonde van twee jaar. Dit zou ‘thuis’ moeten zijn, genieten van geluk thuis, en de plotselinge nieuwe Crown Pneumonia-epidemie woeft Wuhan. De epidemie is de volgorde. Lu Yanmin is niet bereid om thuis te "thuis", hoewel de voetstappen "opgesloten" zijn, maar de missie van communisten kan niet "opgesloten" worden.

Hij reageerde actief op de oproep van het Partij-comité van het Ministerie van Transport, de "Partij-leden van de SHIENSTEN", en namen deel aan de anti-hypofyse en de voorbereiding van de deelname van de epidemische preventie en controle tijdens het melden van de situatie.

Na ontvangst van de ondersteuning en bevestiging van de organisatie, kreeg onmiddellijk contact met de plaatselijke Honglische dorpsfeesttak, lichtpartijlidmaatschap, vrijwilliger om deel te nemen aan de epidemische preventie en -controle. Veeg het Partij-embleem af, actief deel te nemen aan het "epidemie" eerste-regel "Communistisch Party-lid is om in de voorgrond te haasten, de media zeiden dat de leden van het ziekenhuis partijen allemaal naar de poliklinische eerste regel gaan, in vergelijking met hen, het ziekenhuis, laat me komen.

"Lu Yanmin gaf volledig spel aan de modelleerrol van partijleden, en nam het initiatief om te werken als het hoogste gevaarlijke werk – om pati?nten naar het ziekenhuis te sturen.

Onder leiding van het lokale dorpsbranch, ga naar het ziekenhuis om terug te keren naar de verschillende ziekenhuizen, zodat de feestvlag een gezondheidscorte voor de dorpsbewoners is.

  In februari leerde het tak van de dorpspartij over enkele van de levensproblemen in het dorp, Lu Yanmin voegde zich opnieuw toe tot het Love Volunteer-team, en andere andere vrijwilligers, meerdere keren, ik bezocht het huis. Alle 48 in het dorp, laag -cost huishoudens, speciale moeilijkheden, enz.