Zeven rivieren: de oude gemeenschap wordt omgevormd tot het mooie huis om de mensen te verwarmen

0 Comments

Zeven rivieren: de oude gemeenschap wordt omgevormd tot het mooie huis om de mensen te verwarmen

"De oude buurtransformatie is niet alleen warm, maar warmt ook de harten van onze mensen!" Zei dat de warmere beweging van dit jaar, de eerste verdieping van de eerste verdieping van de Tao Dong Community Points 3, Zhang Yan verhuisde.

Om het probleem van oude oude residenti?le koude, lekkage, brekende, op te lossen, laten we meer mensen wonen in warme kamer, 2021 Qihe Municipe Party Committee en gemeentelijke overheid het aantal oude communautaire transformaties opgenomen in het levensonderhoud van 25 personen, transformatieproces dynamisch hoofdstuk, effectief. Twee grootste districten in de Gemeenschap van Taodong, Xinfu, transformeren een oppervlakte van 10.000 gebouwen, waarbij 100 gebouwen worden betrokken. Op dit moment hebben de 5244 huishoudens van de twee oude gemeenschappen in de lente-achtige warmte ingeluid. Wang Liyun, die was gewassen, meer dan 10 jaar in gebouwen gewassen.

Spreken over de communautaire transformatie, ze is vooral gelukkig: "Ik had niet verwacht dat dit leven in zo’n warm huis woont! Wij zijn oude gebouwen, het managementnetwerkveroudering, de ramen, de ramen, de binnentemperatuur is ongeveer 17 ° C, kinderen winnen de deken wanneer u studeert.

Na de transformatie is het huis warm, en voelen de harten van onze bewoners ook warm.

Dankzij het feest, bedankte het gemeentecommissie en de gemeentelijke regering om het meest betaalbare ding voor ons te doen.

"Op de dag van het interview is de buitentemperatuur gedaald tot minus 5 ° C, maar toen de verslaggever liep in het oude huis van Wang Liyun, voelde hij zich hartelijk, de gepotte groene, de gepotte groene, de zoon, ni chao dragen Een dunne pyjama’s, bereidt zich voor op oorlog postgraduate. De temperatuurmeter op de wand van de woonkamer heeft een temperatuur van 23 ° C, die ten minste zes of zeven graden van voorgaande jaren is.

Taodong Community is een typische oude gemeenschap in de stad van Qihe. Het huis is gebouwd in 1993. Het ijzeren venster in de gang is al lang roteerbaar en de muur valt meestal uit. In 2021 was de woonwijk opgenomen in het oude renovatiegebied van de Gemeenschap, waaronder het bouwen van lichaamsransformatie en het ondersteunen van infrastructuur renovatie, met waterdichte, buitenwandisolatie, vervangingseenheid deur en raam, buitenwandborstel, stofborstel, transformatie van afvoerpijp netwerk, Wegonderhoud, Binnenharden, Tuinvergroening, Rumor Lantaarns en parkeerplaatsen.

Oud-netse transformatie is gerelateerd aan de warmte van het volk, die ook de stadsontwikkeling be?nvloedt, elke schakel, elke stap wordt gedrenkt in het gemeentecommissie en de gemeentelijke overheid diepe mensen.

De getransformeerde Taodong-gemeenschap, niet alleen de gemiddelde kamertemperatuur stegen aanzienlijk van 5 ° C tot 8 ° C, maar de leefomgeving heeft ook enorme veranderingen ondergaan. De relevante afdelingen uitgevoerd organisch gecombineerd met milieu-alomvattende rectificatie, door "driedimensionale" transformatie, maakt de gemeenschap niet alleen met ribben, maar ook geconfronteerd.

Op dit moment, een rij van oude borstels van het gebouwpoeder, zoals een felle kleur heldere kleur.

In het verleden werd de bestrating van de pittrommel ontslagen. Als de privérij, de draad en de kabel van het spinnenweb wordt begraven ondergronds. De fitnessapparatuur is ook ge?nstalleerd in de Gemeenschap. Het heeft kleine vierkanten en gazebo gebouwd Groene planten, mooi als een klein park.

Wandelen op het gemeenschapsplein, het antieke tuinhuisje is erg levendig.

De 67-jarige Lu Fulin is klaar om zich in zijn handen te vestigen en aan de scène te lachen. Er is schaak gedurende de dag, er is in de avond dansen, en het spirituele culturele leven van de bewoners is rijk. Sinds 2021 is de geest van "borduurwerk" voortdurend toegenomen door de geest van "borduurwerk", "borduurwerk" en "borduurwerk" en het geluk van de massa’s verbeteren. Krijg logisch, veilig.

Op dit moment, het warme en intieme huimin-beleid, de frisse en aangename leefomgeving, zodat het openbare leven, leven in een gelukkig leven, een glimlach van Zhang Haifu de dankbaarheid van de massa belicht. ‘S middags fladdert de sneeuwvlok nog steeds. Hao Hongwen, Hao Hongwen, gebouw 6, draagt ??handen, brak een klein liedje, gelukkig in de gemeenschap, viel in de schouders van de oude man, hij zei dat hij zich niet koud voelde, er is een feest en de zorg van de overheid is goed, en het hoofd wordt steeds heeter.

(Reporter Li Xiaomei) (Editor: Wang Sidi, Wang Yan) Delen Laat meer mensen de aanbevolen lezen zien.